вівторок, 6 листопада 2018 р.

Подорож в літо з романтичною комедією "DZIDZIO перший раз"

 Понеділок день важкий, вважає більшість людей, та й я не виключення. Але це лише до того моменту поки обставини або ж ти сам не вирішиш це змінити. Наприклад, ввечері поринути в нове українське кіно. І серед осені опинитися в сонячному, наповненному всіма відтінками зелені літі. Отримати заряд позитиву на цілий тиждень і разом з героями фільму пережити веселі романтичні пригоди.
 
5 листопада в понеділок мені вдалося побувати на прем'єрі романтичної комедії "DZIDZIO перший раз". Для мене це теж в деякому сенсі перший раз : вперше я потрапила на прем'єру, вперше дивилась фільм разом з акторами які були одночасно на великому екрані і відразу в мене за спиною (вони сиділи на ряд вище), майже дежавю. Та вперше спробувала написати про цю подію.
   Сюжет фільму нас переносить в тепле сонячне літо, що дуже контрастує з погодою за вікном і навіває легкий сум за жаркими днями. Головний герой, вже добре відомий всім Дзідзьо, живе на квартирі в місті, яку придбала його мама за зароблені гроші на заробітках (знайома ситуація, чи не так). Та збирається на літак щоб полетіти до неї в Португалію, де вона мріє познайомити його з дівчиною. Але доля вирішує інакше і наш герой запізнюється на рейс, свариться з мамою та повертається в стару хату в селі. Тут він зустрічає давніх друзів, знайомиться з тендітною дівчиною на ім'я Квітка, видає свій великий секрет та нарешті намагається зробити добру справу для села. А про те яку таємницю приховує Дзідзьо, чим закінчиться знайомство з особливою для героя дівчиною та чи зможе він до праздника створити в селі церковний хор можна дізнатися під час перегляду фільму.

 В Тернополі премєра фільму  "DZIDZIO перший раз" відбулася 5 листопада в кінотеатрі Сінема Сіті ТРЦ Подоляни. На цю подію завітали головний герой DZIDZIO (Михайло Хома) та інші актори фільму, серед них були Сергій Либа (Бодя Павук) та Анна Тихомирова (Квітка). Після невеликого аукціону всі бажаючі мали можливість отримати автограф і зробити фото на пам'ять з улюбленими героями. А от сам фільм зіркові гості дивились разом із глядачами. 99 хвилин які тривав показ пройшли дуже швидко і весело. З залу раз за разом лунав веселий сміх і кумедні коментарі.
  Фільм виявився напрочуд легким, по-літньому теплим і сонячним. Романтична комедія з відтінком еротики, кожний кадр якої настільки простий і гарний що ти і сам стаєш учасником пригоди. Неймовірні краєвиди та мова фільму передають атмосферу звичайного українського села. Тонкий гумор і звичайні, здавалось би повсякденні ситуації виглядають на прочуд комічно. Я з цікавістю спостерігала за перепетіями в фільмі, розвитком романтичної історії між героями та від душі сміялася над веселими епізодами.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар