понеділок, 11 червня 2018 р.

ТУРИСТИЧНО-ВІДПОЧИНКОВИЙ КОМПЛЕКС "МІШИН-СІТІ"

 Відпочинок люблять всі, одні працюють щоб відпочивати, інші відпочивають щоб гарно попрацювати. Дехто відправляється в драйвові подорожі, інші полюбляють тихі посиденьки біля вогнища. У нас на Тернопіллі можна знайти відпочинок на будь-який смак і гаманець.

Сьогодні я хочу Вам представити один з моїх улюблених закладів - туристично-відпочинковий комплекс "МішиН-СіТі", що знаходиться в Тернопільській області, Заліщицькому районі, село Добрівляни.

 Навколишня природа, та надзвичайно цікаве розміщення комплексу біля Дністра, робить його привабливим у будь-яку пору року. Територія "МішиН-СіТі" межує з заповідником всеукраїнського значення урочищем "Обіжево", на скелях якого можна побачити багато рідкісних степових рослин. За кількістю і концентрацією рідкісних і зникаючих представників рослинного світу - воно не має собі рівних в Тернопільській області. Неподалік протікає річка Дністер, на берегах якої ви матимете можливість помилуватись краєвидами Дністровського каньйону, який також належить до заповідних місць України, Та на власні очі побачити перехоплюючу подих панораму Заліщиків. В околицях можна зайнятись пішим туризмом та велоспортом.
Сама територія комплексу досить велика : тут розміщений готель з баром і рестораном. Де готують дуже смачні "Брамбураки" (а що це за страва, ви зможе дізнатися замовивши її в барі "Мішин-Сіті", я на таку нагоду колись рік чекала з нетерпінням).
 Двохповерховий ресторан відрізняється вишуканим та водночас затишним інтер'єром. На гостей закладу чекають 7 чотирьохмісних котеджів, частина з них розташована на березі страву, окрасою якого є пара лебедів.
В теплу пору року працює басейн з водними гірками, встановлена волейбольна сітка, є дитячий майданчик, також на території можна орендувати одну з 10 альтанок з мангалом. Біля готелю розміщена велика стоянка.
 "Мішин-Сіті" в цілому дуже гармонічний комплекс з спокійною та затишною атмосферою ідеальною для відпочинку, а неймовірні краєвиди та привітний персонал стануть запорукою Вашого гарного настрою.
Місце в яке хочеш повертатись знову і знову, що і роблять туристи, які закохалися у місцеві краєвиди.
Пригоди чекають...

Немає коментарів:

Дописати коментар