пʼятницю, 8 червня 2018 р.

Анонс: ГАЛИЦЬКА ДЕФІЛЯДА

 Любите смачненько поїсти та гарно відпочити - тоді Вам до Тернополя.
 Адже, 8-10 червня в парку ім. Тараса Шевченка, запрошує гостей щорічний етно-гастрономічний фестиваль "ГАЛИЦЬКА ДЕФІЛЯДА".
 
Вперше на святі буде Алея майстрів хенд-мейд, де можна буде придбати різні вироби народних умільців. Також відбудеться битва української і румунської кухні Карпат, під час якої два шеф-повара Флорін Патрічі та Віталій Гуралевич приготують автентичні страви : румунську токаніцу та закарпатський банош. Якими безкоштовно почастують всіх присутніх, і вже спробувавши кожен зможе вирішити яка кухня йому більше довподоби.
  Протягом фестивалю буде багато різноманітних  конкурсів і змагань, наприклад кожний хто одяне вишиванку, зможе у неділю 10 червня позмагатися за приз у 500 грн, конкурс відбуватиметься серед чоловіків, жінок і дітей.
  Не можете потрапити в Індію але мрієте побувати на битві фарбами, то приходьте  в неділю на острів Чайка та приймійть участь у Холі-фест і ваше життя стане кольоровим.
  Під час трьох днів фестивалю гостям і учасникам свята створюватимуть настрій кращі діджеї міста та різноманітні музичні гурти.
  Незабутню атмосферу Карпат привезуть гуцули з трембітами. Та й фіналіст шоу "Україна має талант" цимбаліст Петро Сказків підхопить гуцульські мотиви.
   Фестиваль з кожним роком стає все смачнішим і цікавішим. Тож вперед за новими враженнями.
Пригоди чекають...

Немає коментарів:

Дописати коментар