середу, 13 червня 2018 р.

ГАЛИЦЬКА ДЕФІЛЯДА 2018

  Мені подобається бувати на різних фестивалях. Кожний має свою атмосферу, тему, своїх поціновувачів і прихильників. Вони обєднують людей, допомагають заводити нові знайомства і зустрічатись з друзями, дізнаватись щось цікаве та знаходити щось яскраве. Свята і фестивалі приваблюють туристів, адже як захопливо побувати в новому місці коли навколо розвивається ціле дійство, тут і в компанії веселіше і з однодумцями можна поспілкуватися і знайти локацію за інтерасами.

 Минулих вихідних в Тернополі з 8 по 10 червня в парку ім. Тараса Шевченка відбувся етно-гастрономічний фестиваль "ГАЛИЦЬКА ДЕФІЛЯДА".
 І мені вдалося побувати на цьому грандіозному святі. З кожним роком дійство набуває більшого розмаху, стає цікавіши і смачнішим, з'являються нові учасники, конкурси, готуються нові страви. А аморомати які тут літають не передати словами, обовязково хоч щось потрібно скуштувати.
 
  На Галицьку дефіляду я потрапила в пятницю після роботи. Важкий тиждень нарешті закінчився, і можна відпочити. Така насолода пройтися по парку, слухаючи музику що лунає зі сцени (це вже DJ щось підбирає), переглядаючи роботи майстрів (запрацювала алея хенд-мейду) тут і вишиванки з прикрасами і безліч інших виробів, дійти до знайомого медовара і випити смачного медового квасу.
  Далі були представлені різноманітні ресторани і заклади харчування, он там у вигляді корабля - "Ковчег", ось на військову тематику "Чіпок", а  вздовж по алеї ще багато інших, в яких можна знайти смаколики на будь-який смак і гаманець.

 Фестиваль тільки набирав обертів, згодом тут буде не пройти. На сцені виступатимуть гурти, проводитимуться різні конкурси, по території будуть гуляти гості і учасники свята, пройде битва страв і холі-фест. За три дні відбулося багато цікавих подій.
   А по переду нас чекає ще багато різноманітних фестивалів і свят, неймовірних подорожей і захопливих пригод.
Пригоди чекають...

Немає коментарів:

Дописати коментар