пʼятницю, 15 червня 2018 р.

АНОНС : СВЯТО ЗАМКУ в ТЕРЕБОВЛІ 2018

  Тернопілля багате на різноманітні фестивалі. Окремою категорією слід відзначити "Свята замків", які проводяться вже не перший рік. Я люблю відвідувати ці заходи, адже вони дають можливість не лише побувати на території замків області та дізнатися багато цікавої інформації про історію споруд, а й гарно і з користю провести свій вільний час (події зазвичай відбуваються в неділю).
  Є одна така цитата, яка на мою думку відповідає дійсності на всі 100% :
 Подорожі навчають більше, ніж будь-що інше. Іноді один день, проведений в інших місцях,   дає більше, ніж десять років життя вдома (Анатоль Франс).
 Цими вихідними, а саме 17 червня 2018 року, відбудеться Свято замку в одному з найстаріших міст України - Теребовлі. Дійство пройде на Замковій горі, з якої відкривається неймовірна панорама міста, біля замкових укріплень 17 століття, побудованих на місці попередніх фортець, що беруть свій початок ще в давньоруський період 9-10 століття.
  Офіційне відкриття фестивалю призначене на 17:00. Ви теж напевно помітили якись містичний звязок числа 17, що обєднує минуле і сьогодення.
 
Програма свята досить насичена, тож сумувати не доведеться. 
Це подія на якій варто побувати, навіть якщо замок Ви вже відвідували, зануритись в атмосферу краю і торкнутись його героїчної історії.
  Пригоди чекають...
 

Немає коментарів:

Дописати коментар