вівторок, 27 серпня 2019 р.

День Америки в Громаді 2019


   Фестивалі і свята бувають різними: інколи історичними, інколи туристичними, деколи спортивними чи тематичними але завжди цікавими і захоплюючими. На Тернопіллі вміють веселитись і відпочивати, створюючи атмосферу невимушеності і позитиву. А останнім часом до фестивального потоку підключились і новостворені громади області, такі як Байківецька.


   В неділю 25 серпня 2019 року в селі Байківці на території кінноспортивного клубу BAYKOV відбувся фестиваль "День Америки в громаді". На гостей свята чекав спортивний відпочинок для всієї родини з американським колоритом та знайомство з кінно-спортивним клубом BAYKOV. Безліч цікавих локацій і розваг, знайомство з кіньми, різноманітні турніри, тематичні фотозони, вігвами і індіанці, дитячі аніматори та драйвові байкери - протягом дня програма була досить насиченою і незвичною







  

   Ще на під'їзді до місця проведення фестивалю на нас чекали вказівники з напрямком, завдяки яким злегкістю можна було знайти кінно-спортивний клуб. Тюки з сіна з стрілочками і прапорцями безпомилково привели до великої території BAYKOV, яка чекала за незвичною брамою.



 

  В рамках проведення "Дня Америки в громаді" відбувся турнір здоров'я X-MOVE  & TRX. Це було цікаве і захоплююче видовище, глядачі підтримували спортсменів оплесками та уважно спостерігали за розвитком змагань.





 

  Всі бажаючі мали змогу відвідати екскурсію по кінно-спортивному клубу та ближче познайомитися з жителями комплексу. Завітати в конюшню, дізнатись як живуть коні, побачити колекцію сідел, збруї і нагород, познайомитись з симпатичними поні і норовливими жеребцями, погладити красунь-кобилок і нарешті зробити фото на пам'ять. Це була дуже пізнавальна прогулянка.







  


  На фестивалі було безліч тематичних фотозон, оздоблених сіном і банерами, а за виставлене фото в соцмережах дарували подарунок. Бажаючі могли зробити знімок з ретро машиною чи з цікавими тематичними атрибутами.




 


  Справжніх поціновувачів Дикого Заходу  приваблювали вігвами з харизматичними індіанцями. Дорослі і діти не залишились байдужими до такої незвичної локації, адже тут можна було не лише зробити фото на пам'ять, а й перетворитися на справжнього ковбоя чи індіанця.








  В якийсь момент з-за воріт клубу долинув гуркіт десятків моторів, глядачі з цікавістю чекали на нових гостей свята. Це приїхали справжні байкери на своїх залізних конях, а з ними і два юних мотоцикліста на своїх байках, які були точнісінько як в дорослих тільки розміром менші. Люди уважно слухали розповіді незвичних гостей і робили фото.







  Протягом всього дня з дітьми працювали аніматори, які влаштовували цікаві ігри, змагання і різноманітні розваги.




  

  Під час святкування "Дня Америки в громаді" дорослі і діти мали змогу відчути себе ковбоями і під пильним наглядом інструктора прокататися на конях.



  

 Скуштувати американські смаколики в українському виконанні можна було на фуд-локації. Гамбургери і картопля фрі, пепсі і курячі крильця, все це подавалося в еко-упаковці і здавалося що справді частинка Америки перенеслась на українську землю.



  


Найцікавішим та найочікуванішим шоу на фестивалі був міні-турнір з подолання перешкод вправними вершниками на конях. Ми стали глядачами видовищного конного спорту - конкуру, що передбачає подолання перешкод на конях. Цей вид спорту вимагає великого вміння, терпіння і уваги а також взаєморозуміння вершника і коня. Я затамувавши подих слідкувала за граційними стрибками учасників змагань, це було дуже гарне і хвилююче видовище. Ввечері свято завершилося яскравою кантрі-вечіркою.






  


  "День Америки в громаді" це цікавий і видовищний спортивно-тематичний фестиваль, який вперше провела Байківецька громада. Головною метою свята було не лише познайомити гостей з культурою і побутом Америки, а й показати що працюючи можна побудувати щось грандіозне і в Україні. Це була гарна розвага для дорослих і малих гостей фестивалю, цікава подорож у світ ранчо, індіанців і коней.


  

  Пригоди бувають різними...   
      
  

Немає коментарів:

Дописати коментар