середу, 21 серпня 2019 р.

Фестиваль яскравих вражень "WOW Gorodok FEST" 2019

  Стародавній Дністровський каньон, пологий берег річки, темне плесо води, а з протилежної сторони стрімкі скелі. Надзвичайна природа Тернопілля захоплює, вражає і надихає. Надихає на такі ж самі яскраві події, як і навколишня краса. Недарма в нас в області така величезна кількість різноманітних фестивалів і свят. Кожний зі своїм характером, родзинкою і стилем, кожний зачаровує і приваблює своїх поціновувачів.
 
З 16 по 25 серпня 2019 року на березі Дністра біля смт Городок Заліщицького району проходить один з найяскравіших фестивалів року "WOW Gorodok FEST". Різнобарвна природа, велика територія і безліч цікавих локацій забезпечують неймовірний відпочинок та шалений драйв. Розташування в Дністровському каньоні дає свої переваги, тут близький до середньоземноморського клімат, мальовничі краєвиди - це одне з найкрасивіших місць України. Колись, ще за польських часів ці території були одним з найулюбленіших  кліматичних курортів тодішньої аристократії, який носив назву "Польської Рів'єри".

  В п'ятницю 16 серпня відбулося урочисте відкриття першого музичного фестивалю  "WOW Gorodok FEST". На футбольному полі, розташованому ближче до села, в рамках фестивалю пройшов футбольний матч за участю зірок українського футболу. Це була цікава та видовищна подія, малі та дорослі вболівальники, затамувавши подих, спостерігали за активною боротьбою на полі, де гравці майстерно намагались забити гол суперникові.


  На самісінькому березі стародавнього гіганта - Дністра, розгорнулася величезна територія фестивалю. Біля центрального входу майоріли яскраві банери, а чарівна дівчина DJ створювала настрій за домогою ритмічної музики.


  Сама територія  "WOW Gorodok FEST" досить велика і поділена на локації : неподалік від входу яскрава зона атракціонів та розваг, біля самого Дністра піщаний пляж, де можна і позасмагати під екзотичними парасольками і покупатися в освіжаючих хвилях стародавньої ріки, а ввечері ще й потрапити на пляжну вечірку з DJ GIA.


   По всій території розкинулись невеликі лаунж-зони, де можна було відпочити та випити холодний коктель. З протилежної сторони від берега  простягнулася довга алея смаколиків, тут розмістилася вулична їжа різних національностей. Навіть смачнючі чебуреки, які запамятались ще з фестивалю "Файне місто" були присутні.


  Для гостей що завітали з далеку і мріяли зустріти схід сонця на березі чарівного Дністра організатори створили ціле наметове містечко на території фестивалю .
   Центром вечірнього життя "WOW Gorodok FEST" була велика сцена володаркою якої стала ведуча - яскрава MC DIVA. В перший день фестивалю публіку розігрівали та створювали настрій : веселий і позитивний дует КВК "ТОРНАДО ЛЮКС" та запальні "ГУЦУЛ КАЛІПСО".
  
  Найочікуванішою, найяскравішою зіркою фестивалю над Дністром безумовно став український поп-виконавець  мегапопулярний DZIDZIO. Він запалив публіку своїми музичними хітами та яскравим образом. Всі від малого до старого танцювали і підспівували харизматичному співаку. А багато щасливчиків ще й отримали один з безлічі подарунків, які дарував зірковий гість, серед яких були листівки, футболки та ігри.

  Найромантичніший рок-гурт «Друга ріка» підкорив своєю щирістю і професіоналізмом. Для мене це справді був один з найприємніших спогадів з фестивалів. Навіть технічні нюанси незашкодили гурту створити неймовірний настрій та по справжньому романтичну і чарівну атмосферу. Це був незабутній акапельний виступ, єднання з публікою, ексклюзив, який не часто вдається почути і побачити. А на завершення виступу небо засвітили квіти феєрверку.


 Один з найвідоміших у Європі музикальних проектів у стилі deep house – румунський Vanotek, для мене став справжнім відкриттям. Адже слухати їхні пісні, насолоджуватись музикою це одне, а побачити виступ, зануритись у атмосферу драйву і позитиву це зовсім інше. Нечасто гурт такого рівня буває в Україні. Це було неймовірно гарно, дуже яскраво, справді WOW. Це те що варто побачити і почути, відчути цей ритм, стати частинкою незабутнього шоу.


   Фестиваль WOW Gorodok FEST - це справді неймовірне шоу, величезна вечірка на березі стародавнього Дністра, це незабутні емоції, грандіозне музичне і естетичне задоволення. Фестивальне Тернопілля розвивається, росте, експерементує, зявляється багато нових проектів, напрямків. З кожним роком все цікавіше бувати на подібних яскравих подіях, вони приваблюють справжніх поціновувачів і шукачів пригод. Це справді було WOW  і FEST.
  Пригоди тривають....
   
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар