четвер, 10 жовтня 2019 р.

26-й Міжнародний туристичний салон "Україна" - UITM’19

 Туризм - це маленькі двері у великий, незвіданий світ подорожей та пригод. Це мандрівки у просторі і часі наповнені вражаючими краєвидами та новими місцями, цікавими зустрічами та надзвичайними знайомствами. Це безмежний простір надхнення і змін, досвіду і відпочинку. Наче Аліса в Країні Чудес, одного разу потрапивши в кролячу нору туризму ти вже ніколи не будеш колишнім. Ти будеш шукати і пізнавати, дивуватись і захоплюватись, ти відкриєш світ і світ відкриє тебе.


  З 2 по 4 жовтня 2019 року в Міжнародному виставковому центрі м.Києва пройшов 26-й Міжнародний туристичний салон "Україна" - UITM’19. Я вже декілька років слідкую за цією найбільшою туристичною виставкою сезону осінь-зима, організатором якої є виставкова компанія «Прем’єр Експо» Україна. Саме серед цього яскравого лабіринту з локацій і стендів збираються туристичні фахівці з усього світу, щоб познайомитися з новинками і трендами нового сезону, зав'язати контакти, знайти партнерів, укласти взаємовигідні контракти та обмінятись досвідом. І хоча старожили розповідають, що цьогорічна виставка одна з найменших, проте це не позначолося на її якості та цікавості.


    Гуляючи по різнобарвних алеях виставки, ти ніби здійснюєш навколосвітню подорож, з найдовшою зупинкою в Україні. Адже на  UITM’19 було представлено більше 100 компіній з 25 країн світу. Саме тут вам розкажуть і покажуть найбільш привабливі туристичні маршрути і об'єкти тієї чи іншої країни в осінньо-зимовий період. Куди поїхати, як  і коли, що побачити і де побувати, які привезти сувеніри і цікавинки - про все це і навіть більше, можна дізнатися лише завітавши на виставку. Містичний Єгипет, різнобарвна Індія, екзотичний Тайланд, таємнича Японія, незвіданий Китай, близька сусідка Польща, стародавня Палестина, невідома Малазія і багато інших - стенд кожної країни зачаровує, зваблює, вражає кольорами, незвичними поєднаннями, неймовірними фотозонами та діловими пропозиціями для майбутніх партнерів. Адже попри все це робочий захід, що дасть змогу тисячам, мійонам туристів з України і світу знайти свій осінньо-зимовий відпочинок.

   Наша Україна така різноманітна і цікава, така відкрита і незвідана, наповнена прихованими скарбами та історичними таємницями. Вона водночас дуже стародавня і молода, вона просто неймовірна. Більше 20 міст та областей України,серед який були і наші Тернопілля з Тернополем взяли участь в Міжнародній виставці. Розповідаючи про себе запрошували в гості, дивували гостинністю та багатогранністю, розмаїттям природи і архітектури. Частина мали свої окремі території, які коштували не малих грошей, вони їх оздоблювали і прикрашали, перетвоюючи в куточок свого краю. Тут можна було зустріти зимове Закарпаття, індустріальний Кривий Ріг (гостею якого я нещодавно побувала), історичний Київ(мене вразили експонати музею, що виглядали наче живі люди), Донецьку, Луганську, Івано-Франківську, Рівненську, Волинську області та багато інших. Решта стали великою родиною на об'єднаному стенді України, де отримали безкоштовне місце. Тут була дуже незвичне сусідство, Житомирська область примостилась поряд з Тернополем і Тернопіллям, неподалік розмістились Одеська, Херсонська, Львівська, Миколаївська та Харківська області.
   Тернопілля останніми роками стає впізнаним брендом : вже багато хто чув і знає про панораму Заліщиків, Плебанівський віадук, Джуринський водоспад, Збаражський замок, печери. Проте більшість все одно дивується, коли дізнається про наші родзинки, про те що область цікава для туристів цілий рік, що взимку в печерах дуже комфортно, а замерзлі водоспади неймовірно красиві. Яскраві буклети та туристичний фото-куб на локації Тернопілля нікого не залишали байдужим. А на завершення всі учасники отримали дипломи організаторів.
   Крім великої кількості локацій і стендів на відвідувачів виставки чекали різноманітні семінари, презентації та нетворкінги. І мені вдалося побувати на дуже цікавому і смачному семінарі "Дороги вина та смаку Української Бессарабії". Це новий туристичний маршрут Одеської област, створений за підтримки проекту "Географічні зазначення в Україні".  Спершу була надзвичайно інформативна теоретична програма на якій виступали українські та іноземні спікери. Багато користої інформації про гастротуризм, еногастрономічні тури та харчову безпеку відвідувачів, сподіваюсь з часом і в нас з'явиться своя Дорога смаку. Пізніше ми на власному досвіді мали змогу дізнатися наскільки смачний маршрут в Одеській області, продегустувавши продукцію від учасників проекту "Дороги вина та смаку Української Бессарабії" ( це було надзвичайно смачно і цікаво).



   Туризм об'єднує і надихає, він відкриває нові горизонти та збільшує границі нашого світу. 26-й Міжнародний туристичний салон "Україна" - UITM’19 - це можливість дізнатися про всі туристичні цікавинки сезону, познайомитися і поспілкуватися зі справжніми професіоналами своєї справи та отримати безцінний досвід. Це справді яскрава подія осені, яка варта уваги.
  Пригоди чекають....
  
 
  
  
 

Немає коментарів:

Дописати коментар