четвер, 9 квітня 2020 р.

Готель "Надія" Івано-Франківськ

  Подорожі - це завжди яскраві враження, нові знайомства, приємні спогади, безліч фото та сувенірів. Деякі туристи люблять самі все спланувати в поїздці, інші купують тури, але для всіх однаково важливо комфортні умови відпочинку, без яких незабутня пригода перетворюється у справжнє випробування. Зупинитися в охайному готелі, поїсти смачненького в ресторані, отримати вичерпну інформацію в адміністратора, адже комфорт криється в дрібницях : чистоті номера, зручності комунікацій, ввічливості персоналу, смаку улюбленої страви. Так приємно вивчати нові місця, коли знаєш що в вечері на тебе чекає приємний відпочинок і смачна вечеря, а зранку повний сил ти вже готовий підкорювати чергову вершину.
 
В центрі Івано-Франківська, неподалік відомого пам'ятника Франку розмістився трьохзірковий готель "Надія", проте, це не просто готель, а цілий відпочинковий комплекс з комфортними номерами, затишними залами ресторану, власним виробництвом і кулінарією, неймовірно смачною кухнею, конфернц-залами, салоном краси, парфум-бутіком, продуктовим магазином-кафе та власним туроператором, який організує незабутню подорож. Нещодавно, я мала змогу пересвідчитись, що готель "Надія", саме те місце де про Ваш комфорт і відпочинок дбають справжні професіонали.


  Восьмиповерхова будівля готелю "Надія", ще з далеку привертає увагу своїми маштабами та цікавим дизайном. Перший поверх комплексу займають приміщення ресторану, виробництв, супермаркету, бутіка, туроператора та салону краси. Вище вже знаходяться комфортні номера готелю, в які потрапляєш піднявшись на ліфті. Для мандрівника дуже важливо в яких умовах ти відпочиваєш, навіть якщо зупиняєшся на одну ніч, адже якісний відпочинок - це яскраві враження наступного дня подорожі і приємні спогади. Мені сподобався просторий та чистий номер,  в якому я проживала. Тут було все необхідне для комфортного перебування : блискуча ванна кімната з білими рушничками і таким необхідним набором косметики, шафа для одягу, м'яке ліжко з чистою білизною, телевізор, кондиціонер, робочий стіл з всім необхідним, навіть чай можна зробити, а також міні-бар з досить приємними цінами.


   Чистота білизни та рушників дуже важлива в готелях, адже це не лише приємні відчуття, а й питання здоров'я, тому мені було цікаво спостерігати, як такий великий комплекс "Надія" з цим справляється.А все дуже просто, принаймні, так виглядає в спеціально обладнаній пральній кімнаті цей процес. Потужні професійні пральні машинки, чисті приміщення, великі прасувальні апарати, до здоров'я і комфорту гостей тут ставляться серйозно.

  До вечора ще далеко, а от їсти вже хочеться, тому оглянемо яка ситуація в готелі "Надія" з кухнею та ресторанами. Ресторан розділений на три різних зали, кожний з цікавим інтер'єром, окремим меню та своїми особливостями. До уваги відвідувачів : "Банкетний" зал, Європейський та Національний. Банкетний зал - найменший, вміщає лише 35 осіб, проте він виглядає досить витончено і розкішно : зимовий сад, на стінах французькі гобелени, кришталеві люстри, дизайн меблів і декор. Розповідають що тут побували всі наші президенти і багато відомих людей, адже зал дає відчуття конфіденційності та комфорту.

  Зал "Європейський" - просторий та легкий, тут невимушена атмосфера та смачна європейська кухня. Саме цей зал зустрічає напівсонних гостей готелю смачною ранковою кавою і ароматним чаєм на сніданку, а вибір страв "шведського столу" задовольнить навіть вимогливого гурмана. Готель "Надія" - гарний початок дня повного пригод.

 

  Зал "Національний" - найбільший зал готелю, розрахований на 300 гостей, світлий та просторий, з колоритним інтер'єром в українському стилі, безліччю цікавих автентичних  деталей  та смачною Прикарпатською кухнею. При вході в зал погляд притягує стіна, на якій знаходиться родзинка інтер'єру - найбільша в Україні вітражна гуцульська тарілка-панно, яка подана до книги рекордів Гіннеса. Вона просто вражає, 2500 елементів, які поєднані в стародавньому гуцульському орнаменті. А чого вартує дерев'яна стійка ручної роботи прикрашена різьбленими гуцульськими знаками та зображеннями. В цьому ж залі проходить унікальний майстер-клас з етикету, на якому і мені довелося побувати.


 
  Етикет - це вишукане мистецтво, яке охоплює багато правил поведінки, а його опанування додає впевненості та шарму. В готелі "Надія" мені вдалося побувати на авторському майстер-класі з бездоганного етикету. Це дуже цікаве, захопливе і смачне навчання. Вивчити правила сервірування столу, опанувати гарні манери за столом, навчитись споживати звичайну страву чи вишукані екзотичні делікатеси, перестати боятись великої кількості столових приборів та навчитись ними користуватись. А також дізнатись безліч цікавих і незвичайних фактів у ароматній і багатогранній сфері гастрономії. При цьомує шанс відразу випробувати свої нові знання під час споживання вишуканого і неймовірно смачного обіду. За сервірованим по всім правилам столиком, слухаючи захопливу розповідь нашого кулінарного екскурсовода, я куштувала фантастичні за виглядом і смаком страви (не забуваючи про те в якій руці тримати ніж і якою виделкою їсти): спершу був салат сезонний, далі консоме з перепілки із локшиною домашнього приготування та кмелею з перепілки і філе птиці сувід гарноване п'юре карі під імбирно-апельсиновим соусом. А на десерт спрвжнє вогняне шоу - палаючий французький млинчик "Креп Сюзетт" із морозивом у цукровій корзині, приготування якого продемонстрували перед нами. Мені дуже сподобалося поєднання вишуканих смаків страв з цікавою та пізнавальною лекцією.





Ще трішки прогуляємося кухнею ресторану та побуваємо на власних виробництвах "Надії". Кухня - це окремий всесвіт, з безліччю технічних цікавинок, блискучих металевих поверхонь та ідеальної чистоти, в якому володарює чарівний шеф-кухар Гапяк Наталія Михайлівна. Тут з легкістю можуть приготувати банкет на 300 осіб чи здивувати Вас якоюсь особливою стравою.

  Кулінарний дім - саме в цьому приміщені створюють неймовірні кулінарні смаколики, серед яких особливо виділяються конфітюри і сиропи власного виробництва. Виготовлені з ягод, квітів і плодів вирощених у власному органічному саду чи зібраних на схилах Карпатських гір, вони вражають смаком і ароматом. Мені найбільше прийшлося до смаку варення з дикої ружі та сироп з бузини.


  Далі потрапляємо в Дім м'ясних делікатесів, тут виготовляють ковбаси, сардельки та різні вироби з натурального м'яса, яке в поєднанні з вишуканими приправами створює неймовірну палітру смаків. А скуштувати справжні м'ясні смаколики можна в ресторані, придбати в мережі магазинів "Делікатес" або замовити в інтернет-магазині.


  Мрія будь-якого ласуна - кондитерський дім "Надія", тут солодкі феї чаклують над створенням тортів і тістечок, вишуканої випічки і ароматного хліба, експерементують над смаками морозива та дизайном прикрас.


  Всі продукти власного виробництва під торговою маркою "Надія" можна придбати в мережі фірмових магазинів "Делікатес", один з яких знаходиться безпосередньо в будівлі готелю. Отож, додому без смачних сувенірів крафтового виробництва повертатись не варто, адже тут висока якість та неймовірний смак забезпечені і ми собі придбали смаколиків в дорогу.
  Готель "Надія" - це гарантовані приємні враження від подорожі, якісний сервіс та надійність. Це великий комплекс, де кожний знайде те що йому потрібно, а власне виробництво і досвідчені кухарі подарують моменти гастрономічної насолоди. Мене приємно вразив майстер-клас з етикету, який насправді набагато ширший за таке вузьке поняття, залишив відчуття затишку зручний  готельний номер, а згадка про всі смаколики що мені вдалося скуштувати ще довго буде мене переслідувати. Я вдячна персоналу "Надії" за те що вони справді дбають про своїх гостей, і за те що мене запросили у цю захопливу пригоду, а ми ще неодмінно повернемося. По-переду на нас чекає неймовірна подорож Карпатами разом з туристичним оператором "Надією" і безліч нових вражень.
 Пригоди тривають...
  

Немає коментарів:

Дописати коментар